Czekoladowa kawa z kardamonem

Palona ręcznie w piecu bębnowym metodą mistrzowską, gwarantuje najwyższą jakość. Uzyskany w ten sposób typowo włoski smak espresso z intensywnym aromatem oraz delikatną pianką to doskonała baza do kawy Latte, Cappuccino i Macchiato.

Palona kawa mielona ze słodką nutą aromatu czekoladowego, z dodatkiem rozgrzewającego kardamonu.

Ziarna tej kawy to najczęstszy wybór wśród wielbicieli słodkich deserów kawowych. Dodatkowo aromatyczny kardamon skutecznie rozgrzewa w jesienne poranki i koi w deszczowe popołudnia. Ziarna kawy cechuje intensywny aromat i średnia kwasowość.

Opakowanie: 500g

Aby poznać pełną ofertę lub zrealizować spersonalizowane zamówienie, zapraszamy do kontaktu telefonicznie lub drogą mailową.
Telefon: 510-994-668
E-mail: office@rads.pl
Rads, ulica Floriańska 12
03-707, Warszawa